Đorđe David od nedelje prolazi kroz najteže dane života kada je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniju, u kojoj je pokosio ženu na auto-putu koja je preminula.

Foto: ATA images, Instagram printskrin/192_rs

 

David se nakon tragičnog događaja i dalje nalazi u Makedoniji koju ne sme da napusti dok se slučaj ne završi, a ova vest uzdrmala je javnost i brojne javne ličnosti koji mu pružaju podršku u ovom teškom trenutku.

U jeku agonije kroz koju prolazi roker, oglasio se nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“, Mahir Petrović koji je takođe, prošlog leta, udario čoveka koji nije preživeo udes.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda

 

- LJudi moji, svakome se može desiti. Samo mogu reći ne daj Bože nikome. Znam kako se kolege osećaju - prokomentarisao je pevač nakon tragičnih vesti i pružio podršku Đorđu.

Podećamo, Mahir je letos udario čoveka i pobegao sa mesta nesreće tvrdeći da nije znao da je u pitanju bio čovek, a za ovo delo brani se sa slobode.

- Na putu kod „Binga“ odjednom je nešto udarilo, ja nisam video nikoga, niti sam šta video na putu. Moje kolege su rekle da vozim, da je bio pas. Išao sam trećom brzinom, nekih 70-80 km na sat. Ja da sam video da je čovek na putu, ja ne bih bežao nikako. Od tog dana sam smršao 20 kilograma. Na tabletama sam za smirenje svaki dan, poludeo bih da ih ne pijem – izjavio je Petrović tada.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".