Реч  је о ланчаном судару, а настрадала жена изашла је из возила и ходала по путу у тренутку када су пролазили аутомобили.Ђорђе је наишао иза једне кривине и  тако се сударио са осталим учесницима.

Члану жирија "Звезда Гранда" урађен је и алко тест и установљено је да није био пијан. Чувени певач ће остати у хотелу све док се истрага не заврши. 

Рокер осећа грижу савести и жели да упозна породицу страдале жене. 

- Ђорђе и даље не може да дође к себи због свега што се догодило. Он само понавља да му је јако жао због свега и да у животу није пса згазио. Рекао је да ће сваку одлуку суда прихватити и да само жели да се ова агонија заврши. Има потребу да се види са породицом несрећне жене и да им лично каже да му је криво. То више није исти човек. Он, који је увек насмејан, ведар и весео, сада је утучен и тотално се променио.Не бежи до одговорорности, али више од свега жели да упозна и да се сретне са породицом преминуле жене - прича извор.

Давид се после несреће огласио и испричао шта се догодило.

- Био сам сам у колима. Вадили су ми урин и крв да виде да ли имам неке супстанце, алкохол. Наравно, нисам имао, то су установили одмах. Након тога су ме одвели код јавног тужиоца, који је истакао да у овом случају немам никакву кривицу. Кривац је наводно девојка која је возила и која је наводно у ауту била са мајком, која је и настрадала. Морам да будем овде. Очекује ме још једна изјава и, како ми је речено из тужилаштва, нећу бити у притвору јер не сносим кривицу. Имао сам лакши лом, сад се то смирило. Никад у животу нисам пса згазио, а камоли ово. Још сам у благом шоку, то је пакао. Имам два шава на левој руци због посекотина од шоферке, која је пукла. Хвала драгом Богу да сам имао јак аутомобил, јер да нисам, ко зна шта би се догодило - истакао је Ђорђе за "Гранд".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: