Протекли период је био пун притисака, стагнације и тежине по многим питањима и све се то одражавало и на партнерске односе. Меркур у Јарцу доноси велике промене на емотивном плану, нарочито ако сте рођени у знаку Бика, Јарца или Риба.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Наредни период можда неће одмах донети решавање свега што вас мучи, али ћете свакако ви бити у бољем расположењу. Ви сте она покретачка сила у вашем партнерству а сада ћете имати више енергије и за себе и за иницијативу према партнеру.

Следе вам нешто бољи и опуштенији дани.

Ова три знака ће имати велики бенефит од транзита Меркура кроз знак Јарца:

Јарац

Емотивни односи у наредном могу бити врло занимљиви и донети вам врло страствене моменте са особом коју волите. Они који су слободни имају врло занимљиве тренутке са особама супротног пола. Има ту више потенцијалних "кандидата" и оних који вам могу запасти за око, а и ви њима. Неке страсти могу прокључати, неке се емоције могу пробудити. У сваком случају – биће интересантно!

Риба

Како је било у претходном периоду – сада ће вам бити супер. Буквално најкомпликованији период у овој години сте оставили иза себе и сада можете лагано напред са вољеном особом. Проводите што више времена заједно, смејте се, уживајте. Додуше, имаћете ви још увек у својој глави милион и једно неодговорено питање, мучиће вас неке ситуације а нећете моћи да са вољеном особом попричате о томе, али то ће, бар за сада морати да остане нерешено. Посао, пријатељи, друштвене мреже, ближа околина – сва ће ова места слободним Рибама давати шансу да упознају неког новог и интересантног.

Фото: Профимедиа

 

 

Бик

Бикови улазе у дане који им доносе добру енергију, живост, поновну заљубљеност првенствено у себе, а онда и у партнера. Заборавите оно што је било и сада се окрените проводу, уживанцији, осмеху, друштву, путовањима а првенствено – окрените се заједничким активностима са вољеном особом које ће сада функционисати много боље! Уколико сте усамљени – ево вама током ове седмице "струјног удара" од стране Урана – неко нов и необичан кога упознајете преко пријатеља, излазака, друштвених активности и мрежа. Биће интересантно!

БОНУС ВИДЕО: