Татјанине жеље у детињству су биле велике, маштала је да кроз живот корача великим корацима. Међутим, живот јој је дао другачију причу. 

Имала је само 16 годонама када је постала мис и добила милионски уговор познатог италијанског бренда који јој је нудио сарадњу и славу. Њени снови престају када упознаје дечка и упада у канџе његове породице. Дечка је јако кратко познавала. Тада је следио прави пакао. Нешто касније је због болести изгубила ногу, а сада и дојку.  

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Tatjana Tanja Jovancevic

 

За "Курир " је испричала детаље злостављања, киднаповања породице која је то учинила из личне користи. 

Након бега од злостављача, сазнала је да је у другом стању, али се и трудноћа убрзо искомпликовала и Татјана је остала без бебе.

- Добила сам унутрашње крварење. Прешла сам трећи месец, плод је пукао и крварила сам, доктор је рекао да нешто хитно мора да се учини да не би умрла. Остала сам и без свог детета... Никада више нисам могла да задржим трудноћу, иако је било прилике - рекла је са сузама у очима и открила:

- Након развода оца и мајке, који су се тукли, јурили ножевима, па онда то што ми се десило, рекла сам себи: "Никада се нећу удати" и никада нисам... Имала сам трауме од свега, нисам могла...

БОНУС ВИДЕО: