Tatjanine želje u detinjstvu su bile velike, maštala je da kroz život korača velikim koracima. Međutim, život joj je dao drugačiju priču. 

Imala je samo 16 godonama kada je postala mis i dobila milionski ugovor poznatog italijanskog brenda koji joj je nudio saradnju i slavu. NJeni snovi prestaju kada upoznaje dečka i upada u kandže njegove porodice. Dečka je jako kratko poznavala. Tada je sledio pravi pakao. Nešto kasnije je zbog bolesti izgubila nogu, a sada i dojku.  

Foto: Printskrin/Jutjub/Tatjana Tanja Jovancevic

 

Za "Kurir " je ispričala detalje zlostavljanja, kidnapovanja porodice koja je to učinila iz lične koristi. 

Nakon bega od zlostavljača, saznala je da je u drugom stanju, ali se i trudnoća ubrzo iskomplikovala i Tatjana je ostala bez bebe.

- Dobila sam unutrašnje krvarenje. Prešla sam treći mesec, plod je pukao i krvarila sam, doktor je rekao da nešto hitno mora da se učini da ne bi umrla. Ostala sam i bez svog deteta... Nikada više nisam mogla da zadržim trudnoću, iako je bilo prilike - rekla je sa suzama u očima i otkrila:

- Nakon razvoda oca i majke, koji su se tukli, jurili noževima, pa onda to što mi se desilo, rekla sam sebi: "Nikada se neću udati" i nikada nisam... Imala sam traume od svega, nisam mogla...

BONUS VIDEO: