Пун Месец у знаку Лава почео је синоћ. Он је међу астролозима познат и као Вучји Месец. Ова лунација је интензивна и већина људи ће се осећати непријатно јер их енергија ватреног знака тера да говоре из свог срца.

Међутим, ако сте један од срећних хороскопских знакова који су најмање погођени јануарским пуним месецом можете да одахнете.

У астрологији, пуни месеци су познати као време за кретање напред. Отресите се сваке нежељене енергије и позабавите се својим најважнијим плановима. Са јануарским пуним Вуковим месецом који делује у Лаву, ова лунација има благу страну.

 

Фото: Профимедиа

 

 

- Ово је пун месец пун наде и оптимизма, јер су и сунце и месец у уском квадрату са Јупитером - каже астролог Ерин Ривер. Познато је да та планета даје благослове; узбудљиве прилике би им могле бити на путу.

Пошто Плутон, планета трансформације и завршетака, изазива уништење у бунтовној Водолији, већина људи ће се борити да се прилагоди тешким променама.

Читајте даље да бисте сазнали да ли сте један од знакова зодијака на које овај пун месец има најбољи утицај. 

Ован

Ован је један од хороскопских знакова на које највише утиче пун вучји Месец 25. јануара 2024. године.

За Овнове ова лунација је само игра - не посао. Упркос томе што је опуштена лунација, Плутоново присуство тражи од вас да своје уметничке подухвате схватите озбиљно.

Космичке промене које су у току такође могу довести до тога да прерастете одређене радости или уведете нове страсти. У сваком случају, будите отворени и флексибилни.

Рак

Рак је један од хороскопских знакова на које највише утиче пун вучји Месец 25. јануара 2024. године.

Овај пун месец обасјава вашу каријеру. Напорно сте радили, а сада је време да уживате у плодовима свог рада. 

Чак и ако вам је лако на послу, немојте превише се превише опустити - посебно ако вам је посао везан за Интернет. На друштвеним мрежама покажите своју професионалну страну.

Фото: Профимедиа

 

Вага 

Вага је један од знакова Зодијака на које највише утиче пун вучји Месец 25. јануара 2024. године.

Ваге нека ваш друштвени живот буде у центру пажње. 

Изразите своју захвалност пријатељима, што грандиозније, то боље. Можете их почастити фантастичном вечером или купити поклон који вас подсећа на њих, али не морате да трошите новац и срдачна честитка је супер поклон и успомена.

Јарац

Јарац је један од хороскопских знакова који су највише погођени пуним Вуковим месецом 25. јануара 2024. године.

За Јарчеве је јануарски пун вучји Месец у Лаву подсетник да одустанете од циљева који више не подржавају вашу визију. Ово не мора да вам тешко падне - то је доказ колико сте порасли.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: