Пар се венчао 2014. године, а њихово венчање је било једно од најлуксузнијих на естради. Добили су из велике љубави сина Кана и ћерку Ђину.

Певач је за "Блиц" причао о својој породици, па је додао да није строг родитељ, али да би желео да то није тако. 

Фото: АТА имагес

 

-Нисам строг, мекушац сам невиђен и то ме је коштало у животу стотину пута. Волео бих да сам био тврђи и био онај родитељ као када сам ја одрастао са својим пријатељима чији су родитељи били јако строги. Сва та деца су изашла на прави пут- искрено каже Харис који је поносан на ћерку Ђину и сина Кан:

-Успеси су релативни, још су млади. Видећемо шта ће им се све дешавати у животима, али иде све својим током и потпуно нормално као и код све деце.

Харисова велика страст је кување, а открио је да воли и да спреми оброк за целу породицу: 

-Кување је моја пасија, па смо направили емисију где се мало презалогаји, прича, шали. Врло ми је интересантно.

Фото: АТА имагес

 

-Правим разну храну, не уживам у једној те истој сваки дан. Понекад кући ускочим и помогнем око кухиње, када хоћу и када имам времена.

Да подсетимо, љубавна прича Хариса и Мелине и познате модне дизјанерке започела је 2002. године, када је дизајнерка била на трећој години студија. Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ретких интервјуа признао да су се "једноставно нашли".

БОНУС ВИДЕО: