Њихов син Мирко на свом Инстаграм профилу данас је објавио очеву фотографију у знак сећања. Колико пати за оцем најбоље сведочи чињеница да је по Зорану назвао свог сина.

Фото: Инстаграм принтскрин/miresijan

 

А Гоца Божиновска је данас на свом Инстаграм профилу објавила песму "Горко кајање". Текст песме посебно је тужан и говори о трајном одласку једног мушкарца.

Гоца никада није престала да жали за својим покојним супругом, а и даље га спомиње у својим интервјуима.

Фото: В.Данилов

 

Шијан је убијен је 27. новембра 1999. године, око 1 час и 30 минута у свом "мерцедесу 600", на углу улица Немањине и Светозара Марковића у центру Београда. У моменту кад је Шијан зауставио ауто на семафору, са леве стране пришао му је аутомобил са нападачима који су у њега испалили смртоносне рафале из "шкорпиона".

"Мерцедес" је кренуо низ улицу, прешао трамвајске шине и зауставио се ударивши у паркирано возило са друге стране улице.

Фото: Инстаграм принтскрин/miresijan

 

У жижу јавности Шијан је доспео годину дана пре смрти кад је више десетина оперативаца МУП-а уз пратњу 200 полицајаца 12. априла 1998. године, упало у Тржни центар "Котобања", седиште „сурчинаца”.

Тада су, осим Шијана, ухапшени и Љубиша Буха Чуме, Дејан Миленковић Багзи, Звонко Плећић Плећа, Љубомир Јовановић Стаклени, Перица и Слободан Јокић и Милан Наранчић Лимун.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".