Полиција је јуче око 13 часова пронашла његово тело које је било везано за дрво. Уста и нос су му били облепљени селотејп траком.

А. К. (33) и Д. Л. (19), уз јаке полиције мере, спроведени су вечерас у Окружно јавно тужилаштво Добој где ће бити испитани.

Њих двоје су осумњичени за свирепо убиство Добојлије Саше Кулишића (46). На лицу места била је и једна од кћерки убијеног Кулишића, Т. К. која је казала да је дошла само да види лице жене која је убила њеног оца.

Осумњичени за свирепо убиство предати су у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој, потврђено је "Независним".

Фото: Фејсбук принтскрин/Nezavisne

 

Фото: Фејсбук принтскрин/Nezavisne

 

Жена је осумњичена да је ножем убила Кулишића и да је свирепи злочин припемила са љубавником Д. Л.

Дело је оквалификовано као тешко убиство а за то дело је према Кривичном законику Републике Српске предвиђена казна затвора од најмање десет година или казна доживотног затвора.

Иначе полиција је након пријављеног нестанка жртве,дошла до сазнања да су осумњичени љубавници планирали убиство и како се сумња лековима омамили Кулишића. Мушкарца су у глуво доба ноћи онесвијестили, убацили у ауто, те одвели у шуму где су га везали.

Фото: Друштвене мреже

 

Сумња се да су га заједно одвели у шуму а да је жена та која је ножем усмртила мужа. Након тога са љубавником отишла у изнајмљен стан у Бањалуку.

Мушкарац је ухапшен у Добоју, а жена у Бањалуци.

Фото: Друштвене мреже

 

Слободан Радинковић, начелник Полицијске управе Добој је на данашњој прес-конференцији открио да је жртва кобног дана прво отрована лековима, а затим су током ноћи супруга жртве и њен саучесник упали у кућу.

– Жртву је прво шаком ударио Л.Д. након чега су га везали и убацили у ауто рентакар агенције и кренули су према излетишту. Испред у ауту је био Л.Д. а иза њега у ауту у којем је био везан оштећени возила је Сашина супруга – открио је Радинковић.

По доласку на излетиште, А.К. је отворила гепек и ножем по стомаку избола супруга, а затим су га везали за дрво.

Саговорници су за Српскаинфо открили језиве детаље овог незапамћеног злочина.

– Био је го, везан, са распореним стомаком – открио је шокантне детаље саговорник.

Тешко убиство расветљено је у рекордном времену, а убицама прети доживотна робија.

Српскаинфо, Независне

БОНУС ВИДЕО: