Policija je juče oko 13 časova pronašla njegovo telo koje je bilo vezano za drvo. Usta i nos su mu bili oblepljeni selotejp trakom.

A. K. (33) i D. L. (19), uz jake policije mere, sprovedeni su večeras u Okružno javno tužilaštvo Doboj gde će biti ispitani.

NJih dvoje su osumnjičeni za svirepo ubistvo Dobojlije Saše Kulišića (46). Na licu mesta bila je i jedna od kćerki ubijenog Kulišića, T. K. koja je kazala da je došla samo da vidi lice žene koja je ubila njenog oca.

Osumnjičeni za svirepo ubistvo predati su u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Doboj, potvrđeno je "Nezavisnim".

Foto: Fejsbuk printskrin/Nezavisne

 

Foto: Fejsbuk printskrin/Nezavisne

 

Žena je osumnjičena da je nožem ubila Kulišića i da je svirepi zločin pripemila sa ljubavnikom D. L.

Delo je okvalifikovano kao teško ubistvo a za to delo je prema Krivičnom zakoniku Republike Srpske predviđena kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora.

Inače policija je nakon prijavljenog nestanka žrtve,došla do saznanja da su osumnjičeni ljubavnici planirali ubistvo i kako se sumnja lekovima omamili Kulišića. Muškarca su u gluvo doba noći onesvijestili, ubacili u auto, te odveli u šumu gde su ga vezali.

Foto: Društvene mreže

 

Sumnja se da su ga zajedno odveli u šumu a da je žena ta koja je nožem usmrtila muža. Nakon toga sa ljubavnikom otišla u iznajmljen stan u Banjaluku.

Muškarac je uhapšen u Doboju, a žena u Banjaluci.

Foto: Društvene mreže

 

Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj je na današnjoj pres-konferenciji otkrio da je žrtva kobnog dana prvo otrovana lekovima, a zatim su tokom noći supruga žrtve i njen saučesnik upali u kuću.

– Žrtvu je prvo šakom udario L.D. nakon čega su ga vezali i ubacili u auto rentakar agencije i krenuli su prema izletištu. Ispred u autu je bio L.D. a iza njega u autu u kojem je bio vezan oštećeni vozila je Sašina supruga – otkrio je Radinković.

Po dolasku na izletište, A.K. je otvorila gepek i nožem po stomaku izbola supruga, a zatim su ga vezali za drvo.

Sagovornici su za Srpskainfo otkrili jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

– Bio je go, vezan, sa rasporenim stomakom – otkrio je šokantne detalje sagovornik.

Teško ubistvo rasvetljeno je u rekordnom vremenu, a ubicama preti doživotna robija.

Srpskainfo, Nezavisne

BONUS VIDEO: