Ради се о старијој од две ћерке које је Кулишић имао са осумњиченом супругом А. К. (32), која се терети да је заједно са љубавником Д. Л. (19) испланирала и свирепо убила мужа.

Из полиције је раније саопштено да је Кулишић пре убиства био омамљиван лековима који су му сипани у лимунаду и воду, а сумња се да је ћерка управо у томе учестововала. Она је због тога синоћ ухапшена и суд јој је одредио притвор.

- Она је дробила лекове у пиће оца. То је радила по инструкцијама мајке - , наводи извор близак истрази за АТВ.

Подсетимо, Саша Кулишић убијен је 30. јануара, а њеогов тело пронађено је у шуми недалеко од излетишта Преслица код Добоја. Био је наг, везан канапом и селотејп траком. Како је саопштио начелник ПУ Добој Слободан Радинковић, као директни извршилац убиства осумњичена је Сашина супруга А. К., док се Д. Л. (19) терети за саизвршилаштво и помагање злочина.

Полиција је пронашла доказе који указују на то да је убиство било детаљно планирано. Наводно је Кулишић, након што је омамљен лековима нападнут у кревету у свом дому. Осумњичени су га ту везали и убацили га у гепек изнајмљеног аутомобила, којим је превезен до шуме у којој је убијен ножем. Смртоносне повреде му је, како се сумња, задала супруга.

БОНУС ВИДЕО: