Глумац Јадран Малкович тема је медија још откако се појавио у контроверзној сцени оргија у серији "Црна свадба".

Фото: АТА имагес

 

 

Јадран Малкович један је од најзгоднијих и најхаризматичнијих глумаца на домаћој сцени последњих година.

Подсетимо, он је одглумио улогу бившег супруга Наташе, коју је играла глумица Јелена Ђокић, а њихова сцена у базену била је коментарисана дуго након што је први пут приказана на малим екранима.

Јадран Малкович је немачко-британски глумац српског порекла, а живот га је водио од Леверкузена, преко Велике Британије, до Србије. Иначе, његов далеки рођак је славни Џон Малкович, који потиче из Црне Горе.

Фото: Jutjub printskrin/Суперстар

 

 

Мада је последњих година све популарнији и на нашем глумачком поднебљу, он је играо у бројним британским и немачким остварењима, а појавио се и у чувеном "Ратном коњу" Стивена Спилберга, који је био номинован за Оскара.

Осим у "Црној свадби", нека од новијих остварења где имамо прилику да гледамо згодног глумца јесу "Хероји Халијарда" и "Азбука нашег живота".

Ипак, о његовом приватном животу не зна се много тога. Међутим, један веома занимљив детаљ сам је својевремено открио на Инстаграму.

Харизматични глумац иза себе има брак са лепом Катарином, а премда се не зна много о томе, он је једном приликом демонстрирао колики је шмекер и указао велико поштовање бившој супрузи.

Малкович је својој бившој супрузи, са којом је очито остао у изузетним односима, честитао рођендан објавом на друштвеној мрежи Инстаграм.

-  Ако вам садашњи партнер има бар половину квалитета које има моја бивша супруга, онда сте ок. Придружите ми се да пожелимо Катарини срећан рођендан - написао је он у опису Катаринине рођенданске фотографије.

Малкович је једном приликом медијима признао да је Катарина и даље најважнија жена у његовом животу, а то се није променило чак ни након што су се растали.

- Са њом и даље, након много година имам диван однос. Па на то могу да се надовежем да су неки од најзначајнијих савета дошли од ње. Она је еxецутиве цоацх и између осталог ради са људима у корпоративном свету, власницима компанија, спортистима, па сам са њом радио на себи. А када кажем да сам радио на себи, не мислим да сам завршио. Тај рад се наставља - с поносом је рекао глумац за Блиц.

Иначе, Катарина је несумњиво кренула даље, јер погледом на њен Инстаграм профил види се да је касније и затруднела и нашла нову љубав.

(Glossy)

БОНУС ВИДЕО: