Песма "Гнездо орлово" коју изводи изазвала је низ коментара, а млада српска нада је открила како она те коментаре тумачи. 

- Презадовољна сам тиме како је публика прихватила нову песму. Очекивала сам да ће им се допасти, али нисам се надала подршци баш у оволикој мери. Јако дуго радимо на томе, тек ћемо да радимо и заиста сам пресрећна.

Анђела је истакла да би пролаз за  Евровизију био њен највећи успех и жеља: 

- Не могу да кажем да очекујем да ћу отићи на Евровизију, али свакако да прижељкујем, као и свако ко се пријавио. То ми је тренутно највећа жеља. У овом тренутку би то апсолутно била круна моје каријере.

Фото: Јутјуб принтскрин/К1 Телевизија

 

Она је истакла да се за савете консултовала са Сањом Вучић која је била учесница Евровизије.

Њена песма говори о борби између добра и зла, а не о Албанији:  

- У последње време увек читам коментаре, поготово на Твитеру. Не желим да коментаришем ствари које су писали о томе да сам извређала Албанију. Мислим да сам стварно интелигентнија од људи који остављају такве коментаре. Никада нисам делила људе по вери и никада нећу. Већ сам рекла да се у песми говори о борби између добра и зла, а на свакоме је да схвати то онако како жели - рекла нам је певачица.

Бресквица је свесна да има велику конкуренцију, а издвојила је Теyа Дору као учесницу која има одличну песму: 

- Такмичари на овогодишњој Беовизији су заиста преталентовани и имају јако добре песме. Ја сам издвојила Теyа Дору јер ми је њена песма најдража, али свако од њих је заиста на нивоу. Имам озбиљну конкуренцију. 

Подршку на овом такмичењу је добила од најближих: 

- Сви чланови моје породице, укључујући и дечка, су одушевљени заиста и једва чекају да наступам - закључила је певачица за крај.

Ово је песма којуи изводи Анђела: 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: