Pesma "Gnezdo orlovo" koju izvodi izazvala je niz komentara, a mlada srpska nada je otkrila kako ona te komentare tumači. 

- Prezadovoljna sam time kako je publika prihvatila novu pesmu. Očekivala sam da će im se dopasti, ali nisam se nadala podršci baš u ovolikoj meri. Jako dugo radimo na tome, tek ćemo da radimo i zaista sam presrećna.

Anđela je istakla da bi prolaz za  Evroviziju bio njen najveći uspeh i želja: 

- Ne mogu da kažem da očekujem da ću otići na Evroviziju, ali svakako da priželjkujem, kao i svako ko se prijavio. To mi je trenutno najveća želja. U ovom trenutku bi to apsolutno bila kruna moje karijere.

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

Ona je istakla da se za savete konsultovala sa Sanjom Vučić koja je bila učesnica Evrovizije.

NJena pesma govori o borbi između dobra i zla, a ne o Albaniji:  

- U poslednje vreme uvek čitam komentare, pogotovo na Tviteru. Ne želim da komentarišem stvari koje su pisali o tome da sam izvređala Albaniju. Mislim da sam stvarno inteligentnija od ljudi koji ostavljaju takve komentare. Nikada nisam delila ljude po veri i nikada neću. Već sam rekla da se u pesmi govori o borbi između dobra i zla, a na svakome je da shvati to onako kako želi - rekla nam je pevačica.

Breskvica je svesna da ima veliku konkurenciju, a izdvojila je Teya Doru kao učesnicu koja ima odličnu pesmu: 

- Takmičari na ovogodišnjoj Beoviziji su zaista pretalentovani i imaju jako dobre pesme. Ja sam izdvojila Teya Doru jer mi je njena pesma najdraža, ali svako od njih je zaista na nivou. Imam ozbiljnu konkurenciju. 

Podršku na ovom takmičenju je dobila od najbližih: 

- Svi članovi moje porodice, uključujući i dečka, su oduševljeni zaista i jedva čekaju da nastupam - zaključila je pevačica za kraj.

Ovo je pesma kojui izvodi Anđela: 

(Blic)

BONUS VIDEO: