Премијер Мађарске Виктор Орбан је велики љубитељ фудбала, а чак га је и Фелцсут довео у своје редове својевремено. Као резултат тога, Орбан се појавио у популарној игрици Фудбал Менаџер из 2006. године.

Од раног детињства је играо фудбал, а као професионалац је и заиграо за горепоменути тим. Након завршетка каријере, постао је финансијер Пушкаш Академије и један од оснивача исте. Направљен је један од најмодернијих комплекса тренинга за младе наде фудбала у Мађарској.

Агресиван и атркативан центарфор

Фото: Фудбал менаџер 06 скриншот

 

Уколико започнете каријеру у игрици Фудбал менаџер 2006 и одлучите се за тежи пут до славе, препоручујемо другу источну дивизију Мађарске и клуб Фелцсут.

У том клубу је 42-годишњи Виктор Орбан који осим имена нуди и многе друге погодности. За ранг у ком ће заиграти показао се као веома атрактиван и утицајан играч. Уме да мотивише екипу, али и да на терену покаже умеће у ногама.

Веома агресиван, баш као и у политици, храбар и сталожен уме да завршава акције које се чине као немогуће због жеље да лопту испрати до краја. Уз све то, нуди и веома добар први додир и пристојну завршницу, а узевши у обзир ранг у коме ће играти, чини се као одличан избор.

Међутим, није све толико златно колико се чини. Физички није најспремнији. Вероватно је максимум који може да пружи једно полувреме, евентуално пола другог. Узевши у обзир и да је веома спор и да је физички неспреман, а уз то да нема добру кретњу без лопте, он се чини као класичан ''сидраш''. Тако да упркос агресивном приступу, храбрости и сталожености, одличним предиспозицијама да учествује у високом пресингу, он то не може извести јер за такав подухват није спреман.

Друга ствар која је критична за Орбана је и то да је максимум који може да пружи једна сезона. У озбиљним је годинама и ретко који играч може да игра на високом нивоу после 40-е године. Тако да ће у другој сезони већ бити потребна замена.

Одлучност, упркос храбрости и агресивној игри, му није на завидном нивоу, штавише - очајна је. Те не мора нужно значити да ће се сваки пут потрудити да дође до гола.

Позиционирање, креативност и одлуке које доноси су веома ниске, а за играча у његовим годинама то представља велики проблем јер није у могућности да напредује и да своју игру ''дотера''.

Прима 60 евра месечно, али ту су и бонуси!

Фото: Фудбал менаџер 06 скриншот

 

Оно што је олакшавајућа околност је да ће његов уговор потрајати тачно до краја сезоне, те неће бити натезања и беспотребних трошкова у том смислу, уколико се одлучите да се решите премијера Мађарске.

Његова плата у Фелцсуту је 60 евра месечно, а вредност, као и за све играче његових година, је непостојећа, односно 0 евра. Ово се лако може променити уколико се две ствари испуне, прва је да Орбан одлучи да настави да игра фудбал још једну сезону, а друга је да се покаже као изузетно успешан на терену.

У другом случају, то ће вас такође коштати. Уколико постигне гол, он испуњава услов за бонус - добија један евро по голу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Орбанова љубав према фудбалу