Кристина је, данас у току дана примљена у болницу, где се породила царским резом и на свет донела дечака, а Голубовић се тим поводом огласио:

- Добио сам сина! Стигао нам је Кирил! Пресрећан сам, како не бих био, трећи син!, рекао је он, па открио како су Кристина и беба:

- Породила се у 20:30. Кристина је добро, беба је фаттастично, све је хвала богу прошло како треба. Јавила ми се одмах, послала ми је слику Кирила одмах, прелеп је. Једва чекам да га видим и да дођу кући - казао је поносни тата, не трудећи се да сакрије срећу.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Кристијан је открио да је његова лепша половина данас у току дана примљена у болницу:

- Јесте, истина је, моја Кристина је примљена у болницу. Ускоро ћу добити трећег сина са њом и четврто дете, започео је кристијан, па открио где се тренутно налази:

- Одвезао сам је и управо сам дошао кући, па чекам лепе вести. Нисам остао у болници јер не могу да присуствујем порођају, па сам се вратио.

Фото: АТА имагес

 

 

- Порођај је тренутно у току, сваког тренутка очекујем лепе вести, Она иде на царски рез, а термин јој је баш данас. Извините, не могу сада да дужим са причом, пошто очекујем позив да сам постао отац још једног сина, истакао је Кристијан.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: