Kristina je, danas u toku dana primljena u bolnicu, gde se porodila carskim rezom i na svet donela dečaka, a Golubović se tim povodom oglasio:

- Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin!, rekao je on, pa otkrio kako su Kristina i beba:

- Porodila se u 20:30. Kristina je dobro, beba je fattastično, sve je hvala bogu prošlo kako treba. Javila mi se odmah, poslala mi je sliku Kirila odmah, prelep je. Jedva čekam da ga vidim i da dođu kući - kazao je ponosni tata, ne trudeći se da sakrije sreću.

Foto: ATA images

 

 

Podsetimo, Kristijan je otkrio da je njegova lepša polovina danas u toku dana primljena u bolnicu:

- Jeste, istina je, moja Kristina je primljena u bolnicu. Uskoro ću dobiti trećeg sina sa njom i četvrto dete, započeo je kristijan, pa otkrio gde se trenutno nalazi:

- Odvezao sam je i upravo sam došao kući, pa čekam lepe vesti. Nisam ostao u bolnici jer ne mogu da prisustvujem porođaju, pa sam se vratio.

Foto: ATA images

 

 

- Porođaj je trenutno u toku, svakog trenutka očekujem lepe vesti, Ona ide na carski rez, a termin joj je baš danas. Izvinite, ne mogu sada da dužim sa pričom, pošto očekujem poziv da sam postao otac još jednog sina, istakao je Kristijan.

(Alo)

BONUS VIDEO: