Прослављени српски глумац, сценариста и редитељ Радош Бајић у својој богатој каријери остварио је запажен успех и сада ужива у пензионерским данима.

Прошле године је премијерно приказао дугоочекивани филм "Хероји Халијарда", који је наишао на одличну критику, а од марта ћемо гледати и серију "Ваздужни мост".

Фото: АТА имагес

 

 

У срца публике заувек се уписао као креатор серије "Село гори, а баба се чешља". Иако је од премијере прве епизоде прошло 17 година, публика и данас ужива у свакој сцени овог остварења.

Велику пажњу привлачи и приватни живот Радоша Бајића, а он је увек отоворено говорио и о позитивним, али и негативним стварима из свог живота.

Пензионерски дани

Радош Бајић је већ неко време у пензији, а на промоцији своје монографије "Мој живот - моја прича", прослављени српски глумац, сценариста и редитељ говорио је о 45 година изузетно успешног уметничког рада и стварања.

Том приликом, он је говорио и о својим пензионерским данима и открио колико износи његова пензија.

Фото: В. Данилов

 

 

- Моја пензија је 42.000 динара - испричао је Бајић, што је тада шокирало све присутне, будући да је за све године рада добио тако мали износ.

Недуго након тога, Бајић је постао један од носиоца националне пензије, као аутор који је оставио траг у културном животу Србије. Сабирајући његову пензију и ону коју је добио од државе глумац на свој рачун након тога добија 106.730 динара.

БОНУС ВИДЕО: