Proslavljeni srpski glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić u svojoj bogatoj karijeri ostvario je zapažen uspeh i sada uživa u penzionerskim danima.

Prošle godine je premijerno prikazao dugoočekivani film "Heroji Halijarda", koji je naišao na odličnu kritiku, a od marta ćemo gledati i seriju "Vazdužni most".

Foto: ATA images

 

 

U srca publike zauvek se upisao kao kreator serije "Selo gori, a baba se češlja". Iako je od premijere prve epizode prošlo 17 godina, publika i danas uživa u svakoj sceni ovog ostvarenja.

Veliku pažnju privlači i privatni život Radoša Bajića, a on je uvek otovoreno govorio i o pozitivnim, ali i negativnim stvarima iz svog života.

Penzionerski dani

Radoš Bajić je već neko vreme u penziji, a na promociji svoje monografije "Moj život - moja priča", proslavljeni srpski glumac, scenarista i reditelj govorio je o 45 godina izuzetno uspešnog umetničkog rada i stvaranja.

Tom prilikom, on je govorio i o svojim penzionerskim danima i otkrio koliko iznosi njegova penzija.

Foto: V. Danilov

 

 

- Moja penzija je 42.000 dinara - ispričao je Bajić, što je tada šokiralo sve prisutne, budući da je za sve godine rada dobio tako mali iznos.

Nedugo nakon toga, Bajić je postao jedan od nosioca nacionalne penzije, kao autor koji je ostavio trag u kulturnom životu Srbije. Sabirajući njegovu penziju i onu koju je dobio od države glumac na svoj račun nakon toga dobija 106.730 dinara.

BONUS VIDEO: