После турбулентног периода који је оставила иза себе, одлучила је да живи пуним плућима те често путује, али како признаје због тога је успела да набаци и који килограм вишка.

- Пуно сам путовала па сам себи дала негде одушка и слободе неких седам дана, али ево сад крећем поново у поход, мој чувени целер у комбинацији са пуно лимуна увек даје резултате. Када јавно дам обећање да ћу смршати морам то да испуним - нашалила се певачица.


Не кука само за килограме! Осим мршављења, највећа жеља јој је да нађе правог мушкарца. Признаје да машта себе да види у венчаници, јер како и сама каже, за њу је то остварење животног циља.

- Удаја није највећи успех жене, али јесте остварење неког животног циља. Свака девојка и жена треба да машта о венчаници, породици и том дану, то је нормално - рекла је Љупка.


Можда је разлог њене самоће што оставља утисак јаке и борбене жене, међутим у природи је једна веома емотивна жена.

- Људи када ме упознају кажу да сам баш онако јака, али колико год да сам таква и мени треба неки ослонац у животу, нека мушка рука да буде уз мене. Колико год сам јака исто тако сам и свилена девојка - открила је Стевићка и истакла да јој је инбокс на друштвеним мрежама препун разноразних порука од мушкараца који јој врло често изјављују љубав, али да се још увек није нашао тај који ће завредити пажњу атрактивне певачице.

(Гранд онлајн)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".