Наиме, муж Хелене Топаловић, Драган Алексић је пре брака са њом, био у браку са некадашњом водитељком телевизије "Хаппy" Јеленом Димитријевић, са којом има дете.

Бивша водитељка Јелена Димитријевић проговорила је једном приликом о браку са бившим мужем Драганом Алексићем. Она је тада открила да са оцем свог детета није у добром односу и да је бајка коју ћерка певача Милана Топаловића приказује на друштвеним мрежама не занима, па чак им је и припретила:

- Боље им је да никад не користе фотографије и снимке мог детета на друштвеним мрежама, јер ће одговарати пред законом - рекла је Јелена, па открила како је прихватила сазнање да јој се бивши муж оженио Хеленом.

- Прихватила је она њега и он њу, мене то не занима. Не толеришем ружно и недолично понашање оца према детету. То не прихватам ни од једне ни од друге стране - рекла је Јелена, али није открила конкретно о чему се ради.

- То што имам да испричам, рећи ћу искључиво пред камерама, позовите ме у емисију неку - изјавила је водитељка, а на питање да ли сматра да је њихов брак из користи, као што се спекулише, имала је одговор.

- Мислим да људи боље знају него ја - рекла је Јелена, па проговорила о Драгановој финансиској ситуацији.
- Не знам да ли Гаго заиста има новца. Човек није из Дубаија, нема милионе, колико ја знам, наш брак није био из користи - признала је Јелена, па открила у каквом су односу.

- Однос, шта то беше? Мислите, се***ални или људски? Ми се не односимо, ми се заправо не подносимо. Према мени нема никакве обавезе. Кад смо били у браку, испуњавао је, сад може да попуњава тамо где треба - рекла је Јелена, па проговорила о свом љубавном животу:

- То никад нико неће знати. Кад се будем удавала, бићете обавештени, јер ја не кријем мужа - закључила је она својевремено за "Курир", вероватно алудирајућу на то што Хелене избегава да показује мужа јавно или га често одсече на сликама.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: