Татјана Камерун Тајчи била је једна од најпопуларнијих, али и најтраженијих југисловенских певачица, а на врхунцу своје славе залудела је и читав свет

Певачица сада открива због чега се преселила преко океана и да ли је коначно пронашла свој мир. 

- Отишла сам због мог унутрашњег немира и не сналажљивости у тој превеликој и интензивној слави. Посебно када су се догодили ти ратови и распади система, мене је то јако погодило. Нисам могла да схватим да ми више нисмо сви заједно, једноставно то нисам могла процесуирати у себи. Због своје физичке и менталне исцрпљености, отишла сам да се прво исцелим, одморим, вратим себи и можда несвесно сачувам то лепо што нас је везивало, како би и даље могла да живим - каже Тајчи и открива да ли је пронашла мир у Америци.

- Пронашла сам мир, када сам имала довољно простора, да се окренем ка себи.

Фото: Јутјуб принтскрин/К1 Телевизија

 

 

- Пронашла сам мир, када сам имала довољно простора, да се окренем ка себи.

Након смрти супруга 2017. године, популарна певачица окренула се духовној музици:

-  Мени је та духовност требала. Требало ми је да се ослоним на нешто што је веће од мене саме, јер нисам видела решења у овом облику у коме ја јесам. Онда, како се човек ослобађа, могла сам отворити душу и наставити даље - додаје певачица, која се тренутно налази на релацији Хрватска-Америка.

- Прошла сам за 34 године, доста успона и падова. Пошто су ми деца велика, сада могу да долазим мало чешће и у могућности сам да будем и овде, али и у Америци.  Ја гледам свет на један глобалан начин. Сви смо близу, ако то желимо да будемо - каже Тајчи и наглашава да она публику у бившој Југославији никада није оставила.

Фото: Анђела Стевановић

 

 

- Публика је оно што ме држало 34 године, морала сам да оставим део себе, који нисам знала да прихватим, Оно што сам волела у мојој каријери је била највише публика - каже Тајчи и додаје да и даље не зна, да ли ће се вратити из Америке: 

- Живим у садашњем тренутку и отворена сам за пут, који се отвара. Где ће ме тај пут навести, не знам. Идем корак по корак, то сам научила кроз живот и најтеже тренутке, да се стварно треба посветити тренутку где смо сада и пустити да се живот догоди. Тајчи открива да је у Америци имала сарадњу и са великом светском звездом:

- Ја сам коаутор песме "Wиндоw Ин Тхе Wалл" коју је снимила Оливија Њутн Џон, пре него што је преминула. То ми је била велика част - закључила је Тајчи у емисији "Кец на једанаест" на телевизији К1, 

БОНУС ВИДЕО: