Tatjana Kamerun Tajči bila je jedna od najpopularnijih, ali i najtraženijih jugislovenskih pevačica, a na vrhuncu svoje slave zaludela je i čitav svet

Pevačica sada otkriva zbog čega se preselila preko okeana i da li je konačno pronašla svoj mir. 

- Otišla sam zbog mog unutrašnjeg nemira i ne snalažljivosti u toj prevelikoj i intenzivnoj slavi. Posebno kada su se dogodili ti ratovi i raspadi sistema, mene je to jako pogodilo. Nisam mogla da shvatim da mi više nismo svi zajedno, jednostavno to nisam mogla procesuirati u sebi. Zbog svoje fizičke i mentalne iscrpljenosti, otišla sam da se prvo iscelim, odmorim, vratim sebi i možda nesvesno sačuvam to lepo što nas je vezivalo, kako bi i dalje mogla da živim - kaže Tajči i otkriva da li je pronašla mir u Americi.

- Pronašla sam mir, kada sam imala dovoljno prostora, da se okrenem ka sebi.

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

 

- Pronašla sam mir, kada sam imala dovoljno prostora, da se okrenem ka sebi.

Nakon smrti supruga 2017. godine, popularna pevačica okrenula se duhovnoj muzici:

-  Meni je ta duhovnost trebala. Trebalo mi je da se oslonim na nešto što je veće od mene same, jer nisam videla rešenja u ovom obliku u kome ja jesam. Onda, kako se čovek oslobađa, mogla sam otvoriti dušu i nastaviti dalje - dodaje pevačica, koja se trenutno nalazi na relaciji Hrvatska-Amerika.

- Prošla sam za 34 godine, dosta uspona i padova. Pošto su mi deca velika, sada mogu da dolazim malo češće i u mogućnosti sam da budem i ovde, ali i u Americi.  Ja gledam svet na jedan globalan način. Svi smo blizu, ako to želimo da budemo - kaže Tajči i naglašava da ona publiku u bivšoj Jugoslaviji nikada nije ostavila.

Foto: Anđela Stevanović

 

 

- Publika je ono što me držalo 34 godine, morala sam da ostavim deo sebe, koji nisam znala da prihvatim, Ono što sam volela u mojoj karijeri je bila najviše publika - kaže Tajči i dodaje da i dalje ne zna, da li će se vratiti iz Amerike: 

- Živim u sadašnjem trenutku i otvorena sam za put, koji se otvara. Gde će me taj put navesti, ne znam. Idem korak po korak, to sam naučila kroz život i najteže trenutke, da se stvarno treba posvetiti trenutku gde smo sada i pustiti da se život dogodi. Tajči otkriva da je u Americi imala saradnju i sa velikom svetskom zvezdom:

- Ja sam koautor pesme "Window In The Wall" koju je snimila Olivija NJutn DŽon, pre nego što je preminula. To mi je bila velika čast - zaključila je Tajči u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, 

BONUS VIDEO: