Љубавни живот Кристине Раденковић обележио је и рукометаш који је у центар пажње доспео након што је упловио у везу са Наташом Беквалац.

Наиме, пре него што је срела човека свог живота Кристина Раденковић и Љуба Јовановић годинама су били у вези.

О свом тадашњем дечку водитељка је причала са пуно емоција и истицала да све проблеме решавају разговором и поносила се њиховим односом.

- Све уобичајене размирице решавамо разговором, а тада је већа одговорност на Љуби јер мора да се носи с мојом тврдоглавошћу. Чини ми се да је на добром путу да пронађе рецепт како да обузда мој понекад необуздан темперамент - причала је тада водитељка за "Сторy", те додала да у Јовановићу, поред партнера, има и пријатеља за цео живот.

- У Љуби пре свега имам истинског пријатеља за цео живот. Срећна сам и поносна на наш однос. Он у мени успева да пробуди нека од најлепших љубавних осећања и хвала му на томе - рекла је она тада.

Тек што су отпочели заједнички живот одјекнула је вест да је пар раскинуо. Рукометаш је, како се наводило, морао да спакује своје ствари и исели се из стана у коме су он и Кристина тек започели заједнички живот.

- Кристина и Љуба су покушали да љубави дају још једну шансу, али узалуд. Одлука да почну да живе заједно очигледно је била погрешна јер су се понашали као пас и мачка, па је после само недељу дана Љуба морао да напусти стан. Схватили су да нису једно за друго и договорили се да је најбоље да буду само пријатељи - рекао је за "Ало" извор близак пару тада.

 

Фото: АТА имагес

 

 

Љуба је убрзо упловио у везу са Наташом Беквалац са којом се и венчао. Међутим, развод је уследио након две године брака.

Некадашњи рукометаш је данас срећно ожењен изабраницом Милицом, са којом има ћерку Ирину.

БОНУС ВИДЕО: