Мики Секуловски прошлог викенда још једном је очарао, како жири, тако и публику коју је освојио својим невероватним перформансом за који је награђен максималним бројем гласова и директним проласком у наредни круг.

Иако су на његов рачун пљуштале само похвале жирија, Мики признаје да није од оних које комплименти лако уздигну.

– Задовољан сам. Могло је и боље. Ја сам увек доста самокритичан и увек мислим да може више. Било је добро, али није идеалано четири од пет бих ја оценио – истакао је Секуловски.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

За разлику од бројних такмичара који се мукотрпно спремају и размишљају о сваком кораку који ће направити на сцени, Мики се препушта свом осећају у датом тренутку.

– Уживам када сам на сцени. Мени је проблем иза сцене и све друго осим када сам на сцени. Чим узмем микрофон све то иде природно и спонтано код мене. Обично не вежбам и не спремам се, него ме понесе адреналин – објаснио је за Гранд.

Упркос бројним похвалама и коментарима да је један од фаворита за финале, он тврди да не размишља о победи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda

 

 

– Искрено, немам очекивања јер сам самокритичан и могу да судим и без жирија. Прија ми што се њима свиђају моје интерпретације, а докле ћу да дођем видећемо – рекао је певач.

Мики Секуловски о Цеци

Певач је испричао и како се слаже са својојм менторком Цецом.

– Нисам очекивао толико позитивних реакција и коментара, много ми је драго због тога, посебно од Цеце која је моја менторка. Она је одлична жена, док је нисам знао мислио сам да је неприступачна, а од када смо се упознали одмах сам схватио да је другачија и прави професионалац – обајснио је Мики.

Фото: АТА имагес

 

 

Такмичар који је неколико година конобарисао у иностранству открио је због чега раније није окушао своју срећу у „Звездама Гранда“.

– Живео сам у Белгији пет година. Имао сам породичне проблеме који су се десили и када су се решили одлучио сам да се вратим и покушам са музичком каријером – рекао је за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: