Miki Sekulovski prošlog vikenda još jednom je očarao, kako žiri, tako i publiku koju je osvojio svojim neverovatnim performansom za koji je nagrađen maksimalnim brojem glasova i direktnim prolaskom u naredni krug.

Iako su na njegov račun pljuštale samo pohvale žirija, Miki priznaje da nije od onih koje komplimenti lako uzdignu.

– Zadovoljan sam. Moglo je i bolje. Ja sam uvek dosta samokritičan i uvek mislim da može više. Bilo je dobro, ali nije idealano četiri od pet bih ja ocenio – istakao je Sekulovski.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

 

Za razliku od brojnih takmičara koji se mukotrpno spremaju i razmišljaju o svakom koraku koji će napraviti na sceni, Miki se prepušta svom osećaju u datom trenutku.

– Uživam kada sam na sceni. Meni je problem iza scene i sve drugo osim kada sam na sceni. Čim uzmem mikrofon sve to ide prirodno i spontano kod mene. Obično ne vežbam i ne spremam se, nego me ponese adrenalin – objasnio je za Grand.

Uprkos brojnim pohvalama i komentarima da je jedan od favorita za finale, on tvrdi da ne razmišlja o pobedi.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda

 

 

– Iskreno, nemam očekivanja jer sam samokritičan i mogu da sudim i bez žirija. Prija mi što se njima sviđaju moje interpretacije, a dokle ću da dođem videćemo – rekao je pevač.

Miki Sekulovski o Ceci

Pevač je ispričao i kako se slaže sa svojojm mentorkom Cecom.

– Nisam očekivao toliko pozitivnih reakcija i komentara, mnogo mi je drago zbog toga, posebno od Cece koja je moja mentorka. Ona je odlična žena, dok je nisam znao mislio sam da je nepristupačna, a od kada smo se upoznali odmah sam shvatio da je drugačija i pravi profesionalac – obajsnio je Miki.

Foto: ATA images

 

 

Takmičar koji je nekoliko godina konobarisao u inostranstvu otkrio je zbog čega ranije nije okušao svoju sreću u „Zvezdama Granda“.

– Živeo sam u Belgiji pet godina. Imao sam porodične probleme koji su se desili i kada su se rešili odlučio sam da se vratim i pokušam sa muzičkom karijerom – rekao je za Grand.

BONUS VIDEO: