Даниел Поповић доживео је вртоглаву славу у СФРЈ, а назван је и моралним победником Евровизије у Минхену 1983. на којој се такмичио песмом "Џули". Даниел годинама покушава да се врати на естраду, а пре извесног времена му је наступ у Хрватској забрањен, због насилничке прошлости.

Фото: Јутјуб принтскрин/Прва ТВ

 

Наступ заказан у једном клубу, отказан је, јер је организаторима указано на његову проблематичну прошлост насилника, коју је и сам у неколико наврата потврдио у скандалозним изјава, преносио је "24сата.хр." Клуб је одмах отказао наступ, уз напомену да су они "за љубав, а не за насиље".

Подсетимо, Даниел је у једном интервјуу рекао, пошто га је бивша супруга опртужила за насиље:

- Нисам насилан, ал знао је понеки шамар да ми се заломи.

Његова супруга Сандра пре доста година изашла је у јавност са причом о насиљу које је трпела од Данијела:

- У почетку везе критиковао је мој начин одевања оптужујући ме да делујем превише изазовно - испричала је Сандра Поповић 2015. за "Национал".

Фото: Јутјуб принтскрин/џоникг

 

- Волео је да сам дотерана, али нисам смела да покажем ни руке ни ноге, нити обући струкирану хаљину. Такође, "учио" ме како би требало да се понашам: говорио ми је да у друштву смем да гледам само у сто или у њега и да на сва питања морам одговарати с кратким "да" или "не". Ако бих погледала у неког мушкарца, одмах ме оптуживао да кокетирам, а ако бих погледала у неку жену, питао ме јесам ли лезбијка? По његовом мишљењу ни у чему нисам била добра, чак ни у резању парадајза и печењу јаја. Једном сам кувала кафу десет пута, а он ју је сваки пут просуо у wц, све док нисам погодила његов укус - рекла је Сандра Багарић Поповић додавши да се не сећа кад је добила први шамар, али памти да се ситуација заоштрила кад им се родио син.

Фото: Јутјуб принтскрин/Маxим2291

 

- Сматрао је да превише времена посвећујем детету, а да њега занемарујем. Због тога ме два пута пре венчања наговорио на прекинем трудноћу уз образложење да ме још не жели делити с дететом. Кад сам трећи пут остала трудна, невољно је пристао, али је касније кад би се наљутио знао да каже да дете сигурно није његово - казала је она, а Даниел се иначе женио четири пута.

https://www.blic.rs/zabava/poznati-pevac-bio-u-centru-skandala-a-ispovest-njegove-bivse-zene-ce-vas-slediti/vcsrjlf