Из љубави Српкиње и њеног супруга из Нигерије изродиле су се три предивне девојчице.

Фото: Принтскрин Тикток prvatelevizija

 

Ана Мекстенхоуп упознала је свог супруга из Нигерије када је он био на пропутовању са пријатељима по Западној Србији. Прво су се дописивали, дружили а потом ступили у везу.Из њихове љубави родиле су се три девојчице.

"Део живота провео у Великој Британији, део у Нигерији, део школовања у једној и другој земљи. Путем пријатеља је сазнао за Србију и свидела му се Србија наравно. Са својим пријатељима је долазио, посећивао и једном приликом смо се сусрели, али наравно то је на почетку било само пријатељство, дописивање порукама, није слутило ништа да ће се развити у везу", прича Ана. Међутим, живот пише романе и након две године забављања, венчали су се, а убрзо након, њихову љубав крунисала је беба.

 

@првателевизија

Ово је бајковита прича, где је једна Ана упознала свог садашњег супруга из Нигерије! Од пријатељства до велике љубави и њих 3! Упознајте Обим Ленку, Касеим Касију и Келаyа Теодору! 🥰

♬ оригинал соунд - Прва Телевизија

 

"Било је свега"

Истиче да негативни коментари нису изостали кад је рекла да планира породицу са њим. "Било је свега, било је и неких непријатних ситуација, било је осуде, било је предрасуда, било је противљења, онако оштрог противљења", рекла је Ана и додала да су је ти коментари итекако погађали: "Било је баш тешко, на моменте баш тешко. Али изборила сам се", рекла је.


Истиче да је њен супруг доста прихваћенији сада, него пре 10 година када су се упознали. "Сада ми се чини да су људи навикли. Пре десет година је то било мало другачије, кад смо се нас двоје упознали. Сада су већ, мислим, људи навикли, сад већ има и спортиста. Оно што је занимљиво, обично кад ме сретну људи мисле да је он фудбалер или кошаркаш", прича Ана.

Ћерке причају српски

Ана и њен супруг, са три ћерке, иначе живе у Ужицу. Али, због природе посла њеног супруга, он често мора да путује за Лондон. "Па с једне стране Ужице је мањи град, па се онда лакше функционише са троје деце и послом. Иду у њихове школе, вртиће и све ове додатне активности, а имамо и бака-сервис, дека-сервис, тако да овде није страшно. Тата недостаје наравно, али овде није лоше", каже Ана.

Истиче да је ћеркама примарни језик српски. "Оне за сад српски знају, пошто је одлучено да им српски буде матерњи језик, јер је мало теже савладати га, а енглески ће научити. Нагињемо и ка томе да их и крстимо у цркви", рекла је.

"Волела бих да их одведем у Нигерију"

О нигеријској култури, Ана каже да не знају још увек довољно. "Волела бих да их одведем. Планирали смо да их водимо доле у постојбину. Да објасним, његови пријатељи, фамилија, званично и не признају Нигерију као своју постојбину, већ Биафру. Јер су они заправо Ибо народ, тренутно најмногољуднији народ у самој држави Нигерији. Имају свој језик, своју културу, своју традицију. Тако да би било лепо да одемо заједно сви доле, да на лицу места упознају то све", рекла је Ана гостујући на ТВ Прва.