Душко је на свом сторију подели снимке са концерта, те Драгани и Тонију честитао на успеху.

Подсетимо, Тошићева и даље законита супруга, певачица Јелена Карлеуша такође је присуствовала Драганином концерту, али је она у спектаклу уживала прве вечери.

Карлеуша је открила да је све своје обавезе одложила како би присуствовала Драганином концерту.

Фото: АТА имагес

 

- Ја сам отказала све своје обавезе да 16. фебруара будем на спектаклу који се очекује у Арени. Моја велика пријатељица Драгана Мирковић прави концерт поводом њеног јубилеја и каријере која може да се назове само једном речју, блиставом и заслужује сву нашу подршку. Драгана, волим те и једва чекам да се видимо и да сви заједно уживамо у највећим хитовима који су обележили наше животе - истакла је Јелена Карлеуша.

Јелена је на концерт стигла међу првима, а за стајлинг је изабрала кратку цену хаљину.

@nportal.rs Ovako to rade prave zvezde. Sav novac od turneje Dragana je donirala u dobrotvorne svrhe. #draganamirkovic #viralvideo #video #fypシ゚viral #fyp ♬ original sound - nportal

Подсетимо, Душко Тошић ретко се оглашава у јавности, док је Јелена Карлеуша недавно откила детаље из њиховог брака. Са Тошићем тренутно нема директну комуникацију.

- Срби воле да се баве мојим приватним животом и мојим браком. Нажалост. Са супругом Душком причам преко дадиље и деце. И адвоката. Леп је Душко, леп је човек - шокирала је Јелена, а затим открила и да јој се нико не удвара. - Мени се мушкарци не удварају, а ни жене. Кад годинама научиш да те ударају у главу као у боксу, онда ти добијеш тај фајтерски став. Ја сам приватно једна душа од жене. Толико сам добра приватно, и нежна сам и маза, добрица... Сушта супротност од онога што драги гледаоци мисле о мени. И онда људи имају предрасуде и неће нико да ме мува, неће нико да пошаље шампањац. Све читам по новинама, те ови шаљу шампањац неким старлетама. Како, бре, мени никад нико?! - запитала се ЈК.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: