Глумица Љиљана Стјепановић већ деценијама је једна од најпознатијих глумица на нашим просторима. О њеном приватном животу не зна се много тога, за разлику од њене каријере, али прослављена глумица није крила да се развела када је имала 27 година, те да има двојицу синова и четири унуке.

Фото: Душан Мишић

 

 

Најстарија Љиљанина унука, Ксенија Репић, кренула је бакиним стопама, а можемо је гледати као Марију у серији "Азбука нашег живота".

– Имамо исту енергију, а лепоту је наследила од маме и тате – рекла је раније Љиљана у емисији "Еxклузив" на Првој телевизији, док Ксенија сматра да личи на баку из млађих дана.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

 

– Имам размак између зуба на баку, и доста личим на њу кад је била млада. Волела бих да постанем глумица, јер мислим да су глумци вечита деца, а ја не бих никад желела да одрастем – испричала је пре неколико година Ксенија.

Ксенија је уписала глуму на Факултету драмских уметности, а међу њеним колегама са студијама јесу и Алексеј Бјелогрлић, син Драгана Бјелогрлића, и Ђуро Брстина, син легендарног Бранимира Брстине.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

 

Она је играла у представи "Мирис кише на Балкану", као и у серији "Мочвара". Такође је глумила и девојчицу МИлицу, унуку Радашина и Радојке у серији "Село гори, а баба се чешља", где је глумила и њена бака.

Њена бака Љиљана Стјепановић не крије задовољство и срећу што је унука пошла њеним стопама.

– Ксенија је већ са годину и по дана одгледала једну од мојих представа, а будући да сам је стално доводила на пробе, она је право позоришно дете које је расло иза кулиса. За њу је сцена природан амбијент и није необично што ју је толико заволела. Била је веома мала када је почела да прави "пједставе" за све нас у кући, са четири године држала сам јој часове глуме, а она је све упијала – испричала је глумица једном приликом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ksenija Repic (@repic____)

 

– Тада сам јасно уочила да је талентована за глуму. Била сам поносна јер нисам од оних глумица које кажу: "Не дај боже да ми дете буде глумац"! Ја сам савршено срећна у свом послу, тако да не видим разлог зашто бих јој бранила да се тиме бави – рекла је Љиљана.

(Глоссy)

БОНУС ВИДЕО: