Драговић је недавно отворено говорио о својој борби са губитком гласа, истичући да је то била јако тешка ситуација. Међутим, Зоран је показао невероватну упорност да се врати певању.

– Не знам до чега је, стрес, углавном нешто се десило у мојој глави. Знам само да сам увече певао, а сутрадан нисам могао да певам, то је то. Да се не враћамо, јер кажу, негатива враћа увек уназад , а ми идемо напред. Што је било, било је, ајде да гледамо на позитивно. Да се захвалимо Богу што нас држи, што нас свако јутро пробуди и каже нам „Живи сте“, причао је он.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zoran Dragovic

 

 

Зоран Драговић водио тешку борбу са губитком гласа

Певач је истакао да он није једини коме се то догодило, али је искуство поделио са колегиницом која, нажалост, није успела да се врати певању.

– Знам да нисам једини. Исто од моје колегинице, дружио сам се са њеним мужем, и стицајем околности осетио сам нека прекидања у гласу, он ми је рекао да је она имала, и касније, то је био почетак тог нестанка гласа и она после тога више није певала, није се вратила. Ја сам читав живот викао „Ја ћу да се вратим, ја ћу да се вратим“. Тринаест година сам муке мучио са тим и вратио сам се. То је много ружан осећај, верујте ми, говорио је.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zoran Dragovic

 

 

- Ја верујем да је Бог у нама, да је Бог љубав и да смо ми Божија бића. Где ћемо отићи касније када напустимо овај свет, то само Бог зна. Једноставно сам покушавао да вратим веру у себе. Било је ту свакаквих ситуација незгодних. Тај проблем ме је увукао и у здравствене проблеме, али успео сам да се изборим са тим, закључио је Зоран.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: