Леш у поодмаклој фази распадања су пронашли припадници Ођељења за борбу против наркотика у бечком Отакрингу током операције откривања и проналажења лабораторије за производњу канабиса. 

Како преносе аустријски  медији ово је требало да буде обична операција за истражитеље дроге из бечке државне криминалистичке полиције, али се, приликом упада у стан и открића леша, ситуација променилка и у истрагу је укључено и одељење за убиства. 

Тело мушкарца је пронађено у кади, а поред је била и столица на којој је несрећник највероватније мучен, јер иако је леш почео да се расапда видљиве су бројне повреде. 

Убице су хтеле и да сакрију идентитет жртве, збг чега му је лице толико унакажено и исечено, а видљиво је да су уклоњени и неки делови коже где су највероватније биле тетоваже које би помогле у идентификацији, такође одсечни су му и сви прсти па није могуће утврђивање идентитета помоћи отисака.

- Начин егзекуције, али и отежавање иднетификације указује на балканску мафију - рекли су истражитељи за локалне медије и додали: 

- Идентитет мртвог човека тренутно није могуће утврдити, али ДНК ће помоћи у томе. Претпоставља се да је убијени српски држављанин, јер према информацијама добијеним од станара зграде постоје озбиљне индиције за то. 

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".