Још на почетку своје каријере Мина је открила да је као петогодишња девојчица усвојена и да ју је одгајила Дуда Ивановић, тетка репера Ивана Ивановића Ђуса. Као разлог за то навела је тешко материјално стање својих биолошких родитеља, оца Алије и мајке Зоје.

Фото: Инстаграм принтскрин/minakostic_official

 

- Моја мама је родила десеторо деце и четворо побацила, сада има седамдесет и две године и изгледа супер. Ја у њој видим себе. Знам да ћу бити таква када остарим - рекла је Мина једном приликом за "Ало".

Мина је рођена у многочланој породици, са десеторо деце, и тих седамдесетих година живели су веома тешко у кућици у приградском насељу Ледине, док је она поред покојне Дуде живела, како је истицала, као принцеза.

- О Мини могу све позитивно и лепо да кажем, ја сам њена сестра. Посећује нас често, баш је била прошлог месеца, чујемо се, све је у најбољем реду, заиста. Наша мајка Зоја није тренутно овде, морала је да отпутује јер реновирамо кућу - рекла је за "Курир" рођена сестра познате певачице.

- Ја се не стидим што сам Ромкиња, никада то нисам крила. Велики поздрав за моје Роме. Није ми увредљиво када ми кажу да сам Циганка. Ништа не може више да ме увреди, знам ко сам и шта сам и немам разлога да се вређам. Битно је да сам човек, а које је неко боје коже то је стварно потпуно ирелевантно - рекла је Мина пре неколико месеци за "Шаранову радионицу".

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".