Цецин син је у једној емисији говорио о васпитању Богданине и његове деце. Не жели да мења ставове макар се томе противила његова мајка: 

Једно од питања је било, зашто инсистира да његови синови Цецу зову баком иако је она рекла да не жели да је тако зову: 

- Погрешно је што је зову Цеца. Старији, Жељко је тако зове, то је погрешно - рекао је Вељко и додао да је она том детету баба:

- Да, али она је баба том детету. Неће те оно звати "Цецо", као што ни мене неће да ословљава са "Вељко" - објаснио је Ражнатовић.

 

 

- Да ли је Крстан зове бака или? - упитала је водитељка.

- То може док су мали, али кад буду мало старији, неће тако бити, хтела она или не - истакао је боксер.

- Мораће да је зову бака? Зашто инсистираш на томе? - упитан је.
- Мораће. Зато што је то неки циклус живота, Боже... Нисам је ни ја звао Светлана, него сам је звао мајко - одговорио је Вељко за Информер.

Подсећања ради, Вељко Ражнатовић и Богдана имају два сина Вељка и Крстана, а ускоро ће на свет доћи и трећи наследник, Илијан. 

Певачица је неколико пута истакла да је тражила од унука да је не зову баком. 

- Он је исти отац, али је свој. Има доста тога и на мене, јер је и Вељко исти ја, иако не жели то да призна. Он жели да је више на свог оца, али има доста тога и на њега, наравно. Жељко је био са мном последњих 15 дана на Кипру, и са својом баком Данијелом и Лидијом. Оне су му бабе, а ја сам му другарица (смех). Научила сам га да ме зове Цеца - рекла је Цеца у емсији "Премијера - Викен специјал".

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: