Она је поново жестоко поткачила младе колегинице које су на, како она каже, дискутабилан начин дошле до ангажмана на телевизији.

- Не погађа ме и не угрожава, али имам мишљење о свему томе после толико година искуства. Наша професија није заслужила да се овако ниско спусти. Раније су новинари морали да буду школовани, многи од нас су завршили и магистратуре, докторате, и бавимо се радом са студентима. На телевизији више нема правила ко и због чега може да се појави - каже Леа и ипак верује у боље дане за наше медије.

- Мислим да је то једна пролазна фаза и да ће ствари доћи на своје место. Потребно је још мало муља да изађе, а после тога бистра вода и сви који имају праве вредности ће доћи на своје место. Не може овако довека, само рад, квалитет, упорност и одговорност могу да донесу резултат и ништа друго - рекла је водитељка за Гранд.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Леа Киш је недавно ударила на старлете и ријалити учеснице које су постале водитељке. Како је водитељка истакла недавно, она њих никада не би могла да сматра колегиницама.

- Изгубио се критеријум у нашем послу. Оне су постојале и раније, па су добијале на кашичицу ту пажњу. Знало се шта се може, а шта не може. Немојте ми рећи да неко може да оде у ријалити и да после две године каже мени "здраво колегинице"јер је добила емисију, а једино што је урадила у животу било је да је спавала са десет мушкараца и на тај начин добила звање телевизијског водитеља - истакла је Леа том приликом.

БОНУС ВИДЕО: