Своју каријеру започела је у "Звездама Гранда", а токм учешћа упловила је везу са Немањом Стевановићем. 

Када се такмичење завршило, заједно су решили да уђу у ријалити "Фарма". Током ријалитија су имали разне турбеленције, а после ријалитија су ставили тачку на везу. 

Убрзо им се придружила им се и Немањина бивша девојка, Гранд балерина Драгана Милошевић. Фанови поменутог ријалити програма имали су прилику да свакодневно гледају свађе овог музичког пара.

Сви ти догађаји су психички лоше утицали на Милену, па је имала потребу да се обрати психологу:   

-Дуго нисам могла да причам о том ријалитију, јер је оставио озбиљне последице на мене, знаш буде ти криво што су те погрешно видели, видели су те онако како су ме медији представили. Истина ме никад није болела, макар да јесам, никад се не бих љутила. Таква сам, болујем од зла, јесам зла, баш ме брига, зла сам себи нисам вама, или моји лоши поступци, лоше поступам према себи, а не према вама, ко сте ви да судите о било чему? Радила сам доста са психологом на томе и сада могу и јако сам поносна на себе, заиста због тога- казала је певачица својевремено.

Певачица је због проживљеног стреса смршала 43 килограма, а на задњици су јој се појавиле модрице због наглог губитка килограма. У ријалитију је представљена као конфликтна особа која не жели да ради. 

-Прво држала сам до себе као жене, држала сам до своје породице, није било интимних односа, ја сам препоносна на себе и жао ми је само што нисам неког претукла тамо. Заиста ми је јако жао, зато што су многи заслужили озбиљне батине, али у тренутку када смо тамо. Јер се не снађеш, некад се стварно не снађеш, ја сам имала тада први директан контакт са неким злим људима бре, ја нисам имала то у свом окружењу, не знам шта је. Притом су тако лупетарали, Милена не ради ништа и заиста је на тв-у тако изгледало зато што је увек било интересантно гледати мене како се свађам и говорили су да ништа не радим. Ја сам радила као кобилица малена, све што је требало да се ради ево ја ћу, само зарад мира у кући, само да се не свађају, јер мени је било свађа до овде. Колико год смешно и апсурдно звучало ја нисам свађалица и не волим да се свађам, то ме јако потреса. Али умем врло- рекла је она својевремено за Мондо.

БОНУС ВИДЕО: