Иако су важили за срећан пар, јавност се прошле године шокирала када је Јована пријавила невенчаног супруга за породично насиље.

 

Фото: Дарко Дозет

 

 

Када се ова прича завршила, неки Новосађани сетили су се да се лепа глумица почетком миленијума забављала са фудбалером Леом Леринцом.

Како је у лето 2001. писао “Глас јавности”, упознали су се у Новом Саду, али је веза “прорадила” када се Лео због обавеза у Црвеној звезди преселио у Београд.

Но, љубав није потрајала. У међувремену су кренули свако својим путем. Леринц, који је рођен 1975. године, потиче из спортске породице – његов отац Ласло био је фудбалер Војводине. Дрес истог клуба носио је и Лео.

 

 

Касније је играо за Звезду, па отишао у иностранство где је имао врло запажене наступе за екипе Сент Галена, Мурсије, Етникоса, Динама из Букурешта. 

Вратио се у Војводину 2007, али је већ наредне године био принуђен да прекине каријеру због повреде стопала. Фудбалску причу наставио је у улози менаџера. Касније се оженио и добио троје деце, а запловио је и угоститељским водама. 

БОНУС ВИДЕО: