Певач Емир Хабибовић добио је две ћерке са "Звездом Гранда", Тамаром Селимовић, која је 14 година млађа од њега.

Иако се он не експонира често у јавности, певача су медији сада затекли на аеродрому где је био у друштву колегинице Јане Тодоровић, са којом је наступао у иностранству.

Емир је сада за медије проговорио приватном животу и том приликом се дотакао прича да су Тамарини родитељи банили њихову везу због разлике у годинама.

- Што се тиче разлике у годинама ја сматрам да 14 година није нека разлика. Сложиће се са мном већина људи да је тако. Нажалост, ја сам имао ту ружну прошлост и ја се слажем са њима донекле, али време чини своје, они су видели ко сам и какав сам. Време ће тек и показати своје, сада смо наравно у феноменалном односу. И моји и њени су породични људи, тако да је све како треба - рекао је певач.

Фото: АТА имагес

 

 

Он је додао и да његова изабраница планира да се врати послу након што се опоравила о порођаја.

- Ја јој не браним, имам поверење у њу. Жалосно је да не ради оно што воли и сматрам да заслужује то.

Фото: АТА имагес

 

 

На питање да ли неко помаже Тамари у кући и око деце, Хабибовић је одговорио:

- Имамо помоћ од наших, узимао сам и кућне помоћнице, али она је много посвећена кући, деци... То ради са срцем. Али кад крене да ради нашли смо и ко ће чувати децу и ко ће бринути за кућу.

Емир Хабибовић смањио желудац

Пре две године певач се суочио са проблемом гојазности која му је утицала на певање због чега се одлучио на драстичан корак.

Хабибовић је тада посетио Турску где је ишао на операцију смањења желуца, а за непуних девет месеци смршао је чак 37 килограма.

Фото: АТА имагес

 

 

Емир је причао како се пре операције девет година мучио са гласом и гласним жицама због гојазности. За тај хируршки подухват одлучио се искључиво због здравља, па тек онда због изгледа.

- Средио сам све, хвала Богу вратило се на своје место и здравствено и по питању гласа. Смршао сам скоро 40 килограма, тада нисам ни приметио колико је и килажа утицала на певање. Ово је један добар нови почетак – рекао је он недавно за Гранд.

(Блиц/Гранд)

БОНУС ВИДЕО: