Pevač Emir Habibović dobio je dve ćerke sa "Zvezdom Granda", Tamarom Selimović, koja je 14 godina mlađa od njega.

Iako se on ne eksponira često u javnosti, pevača su mediji sada zatekli na aerodromu gde je bio u društvu koleginice Jane Todorović, sa kojom je nastupao u inostranstvu.

Emir je sada za medije progovorio privatnom životu i tom prilikom se dotakao priča da su Tamarini roditelji banili njihovu vezu zbog razlike u godinama.

- Što se tiče razlike u godinama ja smatram da 14 godina nije neka razlika. Složiće se sa mnom većina ljudi da je tako. Nažalost, ja sam imao tu ružnu prošlost i ja se slažem sa njima donekle, ali vreme čini svoje, oni su videli ko sam i kakav sam. Vreme će tek i pokazati svoje, sada smo naravno u fenomenalnom odnosu. I moji i njeni su porodični ljudi, tako da je sve kako treba - rekao je pevač.

Foto: ATA images

 

 

On je dodao i da njegova izabranica planira da se vrati poslu nakon što se oporavila o porođaja.

- Ja joj ne branim, imam poverenje u nju. Žalosno je da ne radi ono što voli i smatram da zaslužuje to.

Foto: ATA images

 

 

Na pitanje da li neko pomaže Tamari u kući i oko dece, Habibović je odgovorio:

- Imamo pomoć od naših, uzimao sam i kućne pomoćnice, ali ona je mnogo posvećena kući, deci... To radi sa srcem. Ali kad krene da radi našli smo i ko će čuvati decu i ko će brinuti za kuću.

Emir Habibović smanjio želudac

Pre dve godine pevač se suočio sa problemom gojaznosti koja mu je uticala na pevanje zbog čega se odlučio na drastičan korak.

Habibović je tada posetio Tursku gde je išao na operaciju smanjenja želuca, a za nepunih devet meseci smršao je čak 37 kilograma.

Foto: ATA images

 

 

Emir je pričao kako se pre operacije devet godina mučio sa glasom i glasnim žicama zbog gojaznosti. Za taj hirurški poduhvat odlučio se isključivo zbog zdravlja, pa tek onda zbog izgleda.

- Sredio sam sve, hvala Bogu vratilo se na svoje mesto i zdravstveno i po pitanju glasa. Smršao sam skoro 40 kilograma, tada nisam ni primetio koliko je i kilaža uticala na pevanje. Ovo je jedan dobar novi početak – rekao je on nedavno za Grand.

(Blic/Grand)

BONUS VIDEO: