Певачица Анђела Игњатовић Бресквица, која се такмичи на овогодишњој "Песми за Евровизију", дала је суд о претходним представницима Србије на "Евровизији", па се посебно осврнула на Ану Ђурић Констракту.

Прошле године је Србију представљао Лука Ивановић, познатији као Лук Блек, са песмом "Само ми се спава", док је годину дана раније на "Евровизију" отишла Констракта са нумером "In corpore sano".

Фото: АТА имагес

 

 

- Наравно да сам прошле године навијала за нашу земљу, али не могу да кажем да та песма представља нашу земљу, јер када чујеш ту песму наравно да ти не падне на памет Србија. Констракта је имала неку фору. Ушла је свима у главу. Ја мислим да је свако у том тренутку знао "Уметница мора бити здрава" - истакла је Анђела за "Зед ТВ".

Фото: ATA Images

 

 

- То је добро, разумеш, покренуло је неку лавину. Опет, по мом мишљењу, није песма која представља нашу земљу - закључила је Бресквица.

О томе како реагује на негативне коментаре који су чести на друштвеним мрежама, Бресквица је, подсетимо, недавно рекла:

- Само сам разумела да просто то пишу људи који седе иза компјутера и то им је једини посао и једино на шта троше време. Не обазирем се ја пуно на коментаре.

Иначе, и Бресквица и Констракта се ове недеље такмиче на "Песми за Евровизију", где ће покушати да обезбеде одлазак на такмичење у Малме.

БОНУС ВИДЕО: