Наиме, у августу прошле године одјекнула је вест да је глумац добио сина са својом блиском пројатељицом, али он о све до скоро није желео о томе да говори, те се није претерано оглашавао у медијима, а исто тако се није појављивао у јавности.

Фото: АТА имагес

 

 

Међутим, сада је гостовао у емисији “Ексклузив нигхт” и све шокирао својом појавом. Водитељка је на самом почетку прокоментарисала његов нови изглед, будући да се Андрија преполовио, а поред тога променио је и имиџ, те се ошишао на кратко.

Кузмановић је открио и колико је килограма скинуо, тако да делује као да се “осушио”.

- Скинуо сам између 28 и 30 килограма -  рекао је он.

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

 

Иначе, једном приликом открио је да је ову радикалну одлуку донео 2020.године, али да се сада тек види промена.

- Лакше идем кроз живот, лакше радим, лепше ми је. Да је стрес, само бих се нагојио. Мало сам смањио клопу и неке друге активности - рекао је глумац.

Подсетимо, глумац се прошле године остварио у улози родитеља, а иако је месецима избегавао да прича о овој теми из приватног живота, недавно је истакао да је родитељство велика љубав.

- Препоручио бих то свима. Мислим да је то једна љубав коју до сада ниси доживео. Јеси од родитеља својих, али сад је време да ми будемо родитељи. То је прелепа ствар која ми се десила - рекао је глумац за емисију "Први ред" на К1 телевизији, а потом истакао да би волео да буде родитељ какви су његови.

Фото: Принтскрин ТВ Прва

 

 

- Од мојих родитеља не постоје бољи родитељи верујте ми. Од Јелене и Радојице не постоје бољи родитељи. Мада ту су учествовали и баке и деке и тетке. Имали су ту олакшавајућу околност. Ако будем упола родитељ као они биће све океј - рекао је Андрија, а на питање да ли му се променио поглед на живот рекао је да јесте.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: