Глумица Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић после више од 15 година поново су раме уз раме одиграли главне улоге у филму Јорговани. Иначе, филм је представљен је у оквиру главног такмичарског програма 52. Међународног филмског фестивала ФЕСТ.

Фото: Јутјуб принтскрин/Adria Film/ Centar film

 

 

Ослепели од блицева и оглувели од аплауза, Катарина (Слобода Мићаловић) и Игор (Иван Босиљчић) сусрели су се једне вечери на додели награде за најбољу домаћу серију.

Присутни су и остали чланови екипе, који нас воде кроз замршене односе из којих је јасно да је њихов живот већа мелодрама од оне коју су снимали.

Фото: АТА имагес

 

 

Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић нису само колеге већ и јако добри пријатељи, а глумица је открила и да су њих двоје одавно превазишли то шта људи мисле.

- Боске и ја имамо толико поверења једно у другог да смо ми давно прешли ту границу шта ко мисли и да ли мене партнер сада процењује и да ли сам ја добро одиграла или нисам - рекла је Слобода, па додала:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ми смо некако отишли у неки други ниво, где можемо да се толико заиграмо да нама буде лепо, да ми будемо задовољни сценом, касније и редитељ, а надамо се и публика - признаје она.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: