Бивши ријалити учесник и водитељ Ред телевизије, Филип Ђукић, шокирао је публику јутарњег програма кад се у емисији појавио нашминкан и обучен као Џокер, чувени негативац из стрипова и фимова о суперхероју Бетмену.

 

 

Водитељ је своју је поделио видео са својим пратиоцима на друштвеној мрежи Инстаграм, уз добро познату реплику "Wхy со сериоус?!" (зашто си тако озбиљан, прим.аут) и изазвао општу буру на мрежама. 

Подсетимо, Филип Ђукић и Паула Хублин недавно су раскинули вишегодишњу везу. Он је остао да живи у стан у ком су били, док се Паула вратила у Хрватску. Они су често истицали да ће своју љубав крунисати браком. 

Фото: Принтсцреен Инстаграм дон.филипо.таттоо

 

- Следеће године, на пролеће, крај месеца, на мој рођендан, планирамо да направимо свадбу. Неће бити класична свадба, у цркви се нећемо венчати. Направићемо нешто по свом, биће као да си на фестивалу - рекла је тада Паула, док је Филип додао:

- Све ће бити по нашем укусу, не волим све оне обичаје, куповина младе, гађање јабуке, нисам тај тип и то се види по мом изгледу. Нисмо у том фазону.