Амерички медији јавили су прошле године да се Тиш Сајрус, мајка и менаџерка популарне певачице Мајли Сајрус, удала за глумца Доминилка Парсела, најпознатијег по улози у серији "Бекство из затвора".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Како сада пише Пеопле, откривено је да се Парсел пре љубави с Тиш виђао с њеном најмлађом ћерком Ноом.


– Ноа и Доминик су се виђали као "пријатељи с повластицама", повремено – рекао је неименовани извор за поменути лист. – Престали су да се виђају и тада је Тиш нешто започела.

 

 

Он додаје и да је мајка Мајли Сајрус знала да ћеркину везу с Домиником Парселом, али "никад није пружила Нои прилику да причају о томе пре венчања". Наводно је њена ћерка "увређена" због читаве ситуације.

Међутим, Ус Wееклy пише да Тиш није сачекала да Ноа и Парсел раскину.


– Ноа се виђала с Домиником кад је Тиш почела да га јури – тврди анонимни извор. – Сукоб између Ное и Тиш сеже дубље него што људи мисле. Ноа је врло узнемирена што јој је Тиш украла Доминика.


Нико од поменутих није коментарисао ове наводе медија, пише ПагеСиx.

 

 

Тиш и њен бивши супруг БИли Реј Сајрус заједно су добили Мајли, Брејсона и Ноу, док је музичар усвојио њену децу из Бренди и Трејса.

 

Ноа није присуствовала њеном венчању с Парселом прошлог августа, већ је за то време с братом отишла у супермаркет у набавку, док је Мајли била деверуша. Тишина остала деца са Сајрусом наводно нису била позвана.

 

 

– Тиш је била та која није позвала Ноу и Брејсона на венчање, блокирала их је на Инстаграму након што је почела везу с Домиником – рекла је за Ентертаинмент Тонигхт особа блиска породици. – Она је обезбеђењу рекла да жели Ноу и Брејсона напољу.


Наводно је Нои најпре тешко пала мајчина љубав с њеним "пријатељем с повластицама", али се у међувремену верила с модним дизајнером Пинкусом.