Њена смрт и даље је обавијена велом тајне. Шта се десило у Дубаију још увек нико нема одговор на то. Из полиције је пре неколико дана стигао извештај о смрти, у коме стоји да је у питању пад са висине и несретан случај.

Како је дошло до пада, да ли је неко то видио или није? Само су нека од питања која бацају сумњу на њену смрт.Те одговоре тражи породица, нарочито отац Небојша Лазић.

Фото: Фацебоок/Андријана Лазић

 

Према наводима босанских медија, позивајући се на америчке медије који такође прате овај случај, оно што је шефа полиције у Дубаију определило да у први мах одреди задржавање Андријаниних другарица до окончања истраге био је низ сумњи у вези околности под којима је наступила смрт.

Смрт жена се у овом Арапском емирату ретко испитује, због постојања одређених друштвених норми и обичаја, те из тог разлога посебно је интересантно да случај Андријане Лазић био изузетак. За овај случај су се заинтересовали поједини припадници одређених и Америчких и Руских обавештајних служби, првенствено зато што је Андријанин отац Небојша Лазић, као припадник МУП-а РС учествовао у више међународних акција усмерених у борби против тероризма.

Сумњу полиције у Дубајију подгријала је и званична потврда појаве бар две криминално-обавештајне групе које би могле бити заинтересоване за смрт ћерке Небојше Лазића, јер би га наношењем емотивног удара одвојили од послова на које је био усмерен, наводе медији у Босни.

У истрагу су укључени ДЕА и ФБИ, у тражењу одговора на питање „Шта се тачно десило?“.

Курир