Поносна је, каже, на то што њена породица има и традицију и историју. Одрастала је у крају у ком су се снимали филмови и легендарни "Бољи живот". Њен живот је бољи од оног о којем је као девојчица сањала. Почела је као стјуардеса, а онда се приземљила на телевизији. Ту је постала име, ту је упознала куму, првог мужа, па другог.

Фото: Б. Данилов

 

 

 О Душкином приватном животу мало тога зна. Водитељка има сина Алексу ког је добила у браку са Срђаном Лучићем, а водитељка је једном приликом открила и чиме се он бави.

Својевремено, говорећи о њему у јавности, новинарка је истакла да наследник завршава пилотску академију, а колико личе - јасно је по заједничкој фотографији коју је објавила са њим једном приликом. 

 

 

- Волим да окупљам пријатеље, да се дружим... Сада се фокусирам на завршетак школовања сина, који има 22 године и који завршава пилотску академију - нагласила је била она, а писао „Хелло". 

Подсетимо, иако Душка није само коментаторка на „Евровизији", због упечатљивог преноса домаћа јавност се често пред велики музички догађај шали како „се ближи Евросонг, па неко мора да одледи Вучинићеву". 

Она је истих и те како свесна и уопште јој не сметају, док не прелазе границе пристојсности. 

БОНУС ВИДЕО: