За злостављање и силовање девојчице, иначе аустријске држављанке, осумњичени су Сиријци, Турци, Италијан, Бугарин, Србин и Аустријанци (према аустријским медијима миграционог порекла) да су тинејџерку присиљавали на с*ксуалне односе и злостављали од фебруара до октобра прошле године. Четворица од 17 оптужених су још премлади да би сносили кривичну одговорност,а а за још двојицом осумњичених се још трага.

Они су приведени због сумње на вишемесечно силовања и злостављања девојчице (12), укључујући и десетине видео снимака урађених мобилним телефоном којима су уцењивали жртву, међу снимцима је и језив снимак групног силовања девојчице.

Истрага је показала да су се силовања и злостављања догађала у периоду од фебруара до јуна 2023. године у гаражама, становима дечака када им родитељи нису били код куће, степеништима, а у једном случају и у хотелској соби као и на другим локацијама у Бечу.

Аустријски Хојте открио је једно од место ужаса где је наводно тинејџерка силована и злостављана. Ова брутална тинејџерска банда је спроводила насиље над девојчицом на неколико локација у Бечу укључујући празан стан у подруму напуштене зграде у бечкој општини Фаворитен.

“Овде су имали с*ксуалне односе са њом”, открила су два чеченска дечака из оближњег парка на Антонсплацу где су се сви осумњичени окупљали и седели заједно на клупама.

“Ти 15-годишњаци су улазили и излазили овде и дрогирали се”, испричала су ова двојица тинејџера.

Ова напуштена зграда у коју су се склањали удаљена само једну улицу од парка. Степеништа и празни спратови били су идеални за скривање и нажалост за монструозно с*ксуално злостављање девојчице.

Полиција је по открићу злочина затворила улаз у зграду даскама и “место ужаса” је и званично затворено.

Глас о страшном случају проширио се међу становницима Фаворитена који су згрожени и шокирани, али и забринути због онога што се .

"Па то је било само дете", рекао је један од становника Фаворитена који жели остати анониман.

 

 

Полиција као главног починиоца сада види 16-годишњег Ахмада. Он је наводно приморао девојчицу на орални с*кс у паркинг гаражи у Улици Марије Ласниг.

Неки од њих већ имају полицијски досије и пресуде за за насилне злочине, провале и крађе. Оно што је шокирало истражиоце је став тинејџера попут самопрозваног вође банде Бугарина (16) муслиманске вере, за кога је злостављање у стану “добровољни с*кс”. Он тврди да "није држао" девојчицу против њене воље и да је изненађен што га је недељама касније пријавила за силовање.

Случај је шокирао и саме истражитеље који су у истрази утврдила да су девојчицу наизменично злостављали и силовали између себе и све то снимали како би је уцењивали и претили јој да ће их објавити ако проговори, због чега је она месецима ћутала.

Од видеа пронађених у заплењеним телефонима се окреће желудац. На њима се види како њих осам силују девојчицу. Језиво злостављање се наставља иако она вришти: "Стани!"

Међутим, нико од 17 приведених осумњичених силоватеља није остао иза решетака после саслушања. Државно тужилаштво очито не види довољно разлога за притвор. Сада правосуђе мора да одлучи како ће даље водити случај. Будући да су се сви осумњичени изјаснили као невин,а као малолетна лица прети им само са пола максималне казне коју би добили као одрасли.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: