Глумац Бранислав Лечић тужио је своју млађу колегиницу Анђелу Јовановић, јер је одбила да са њим глуми у истој сцени у серији "Радио Милева".

Лечић је млађу колегиницу тужио за "повреду части и угледа", а прво, припремно рочиште је, према наводима медија, заказано је за среду, 6. март. Подсетимо, Анђела Јовановић је једна од главних глумица у серији "Радио Милева", док је Лечић требало да се појави као епизодна улога у четвртој сезони.

Ћерка прослављеног српског глумца Драгана Гагија Јовановића је потврдила да је Лечић поднео тужбу против ње за повреду части и угледа.

Фото: АТА имагес

 

- Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији 'Радио Милева'. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале - рекла је Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима "непријатног искуства из прошлости.

Убрзо се огласио и Бранислав Лечић:

Фото: АТА имагес

 

- Тужили су је моји адвокати зато што је то питање ускраћивања права на рад, то апсолутно нема нико право да ради и то је законски прекршај. Детаље око тужбе не знам, то адвокати ради, али она је учинила нешто што је ван закона. Она нема право да неком ускраћује право на рад. Дан пред снимање ми је јављено да се неће снимати серија, а то се све десило њеном реакцијом. Адвокати ми кажу да то није дозвољено и да су због тога реаговали и да ће у буће реаговати на сваку врсту таквог понашања - рекао је Бранислав.

(Информер, Блиц)

БОНУС ВИДЕО: