Glumac Branislav Lečić tužio je svoju mlađu koleginicu Anđelu Jovanović, jer je odbila da sa njim glumi u istoj sceni u seriji "Radio Mileva".

Lečić je mlađu koleginicu tužio za "povredu časti i ugleda", a prvo, pripremno ročište je, prema navodima medija, zakazano je za sredu, 6. mart. Podsetimo, Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji "Radio Mileva", dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Ćerka proslavljenog srpskog glumca Dragana Gagija Jovanovića je potvrdila da je Lečić podneo tužbu protiv nje za povredu časti i ugleda.

Foto: ATA images

 

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji 'Radio Mileva'. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - rekla je Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima "neprijatnog iskustva iz prošlosti.

Ubrzo se oglasio i Branislav Lečić:

Foto: ATA images

 

- Tužili su je moji advokati zato što je to pitanje uskraćivanja prava na rad, to apsolutno nema niko pravo da radi i to je zakonski prekršaj. Detalje oko tužbe ne znam, to advokati radi, ali ona je učinila nešto što je van zakona. Ona nema pravo da nekom uskraćuje pravo na rad. Dan pred snimanje mi je javljeno da se neće snimati serija, a to se sve desilo njenom reakcijom. Advokati mi kažu da to nije dozvoljeno i da su zbog toga reagovali i da će u buće reagovati na svaku vrstu takvog ponašanja - rekao je Branislav.

(Informer, Blic)

BONUS VIDEO: