Она је одувек интригирала јавност својим изборима партнера, а о својим емотивним односима увек је отворено говорила.

Фото: АТА имагес

 

 

Злата је открила да је са једним бившим супругом, водитељем Зораном Пејићем Пејом, била само у шеми, а на крају су завршили у браку и добили сина Јована.

- Свако је господар себе и свог живота. Да ти кажем, зашто да не? Све што ти прија у датом тренутку уради. Шта уопште значи комбинација? - казала је прво.

- Ја сам са Пејом легла прву ноћ у кревет, била је комбинација и ми смо добили дете. На крају смо били муж и жена. Једноставно правила не постоје. Наравно да је боље да се прво упознате и увек сам за то, али се дешавају и ове друге ствари - додала је недавно Злата.

Фото: АТА имагес

 

 

Подсетимо, Пеја се недавно развео од знатно млађе жене и каже да међу њима након свега нема зле крви, да су се растали као прави пријатељи и другари уз кафу и да су и данас у добрим односима.

- Растали смо се уз једну кафицу, сели смо ујутру и свако је кренуо својим животом. Не замерите што је овако јавно говорим, али да не бих свима објашњавао појединачно. Нема ту никаквог прљавог веша, ничег лошег, растали смо се као велики пријатељи и другари - закључио је Пеја.

БОНУС ВИДЕО: